Minä Kuppi kuumaa

Jotain minusta

olen perheen äiti ja työskentelen kotona, perheyrityksessä. Työskenetelmme puolisoni kanssa saman yrityksen (Hirsitec Oy) alla, joten kyseinen nimi vilahtelee aina jossain, minä leivon ja mieheni myy hirsirakennuksia, joten siinä selitys. Tämä saattaa hieman kummastuttaa miten se liittyy leivonnaisiin :). Itse hoidan yrityksemme taloushallintoa sekä touhuan ketotuotteiden parissa. 

Olen melko perso kahville, sen tuo kuvakin jo kertoo. Toki olen muutenkin aikamoinen herkkusuu eikä se tarkoita pelkästään jotain makeaa vaan mulle herkkuja on monet suolaisetkin leivonnaiset sekä hyvä ruoka. 

Ikää minulla tuli mittariin 50v heinäkuussa 2020 ja vanhin tyttäreni täytti saman vuoden syksynä 30 vuotta. Kuopus meillä käy ensimmäistä luokkaa.

Minusta tuli mummi ensmmäisen kerran lokakuussa 2012 ja lastenlapsiakin on siunaantunutkin jo kahdeksan, neitä heistä on kaksi ja loput jätkiä :). 

Elämänkoulua on ehtinyt kertyä melkoinen oppimäärä. Juhlia tällaisessa sakissa on riittänytkin kihlajaisia, häitä, rippijuhlia, valmistujaisia, syntymäpäiviä, ristijäisiä jne... Neljälle lapselle olen laittanut häät (toki omatkin silloin reilut 31v sitten), kahdeksalle rippijuhlat, valmistumisjuhlia ja jokaisen oman lapsen ristiäiset sekä osallistunut lastenlasten ristiäisten valmisteluihin. Juhlia on riittänyt. Kaiken tämän lisäksi tietenkin ne arkileipomukset ja kokkailut. Kokonaisuudenhallinta on ison perheen arjessa elinehto.

Tämä on ollut juuri minun näköistäni eloa ja tärkeintä onkin, että se tuntuu omalta.  

Elämänkoulussa on kertynyt sen verran kokemusta kotiaskareista, leipomisesta ja kokkailusta, että oli oikeastaan aika helppo alkaa kokeileen ketoleivontaa. Tätä ennen harrastin paljon sellaista summanmutikkaleivontaa, mutta nyt olen koittanut muistaa laittaa vihkon kulmaan muistiin määrät ja aineet helpottamaan seuraavaa kertaa. Toivottavasti tekin olette saaneet tuotteistani iloa. Pidän toisaalla HYVÄNOLONTÄDEN -blogia. Sieltä löydät reseptejä ym muuta arjestani. 

Harrastukset ovat minulla kovin arkipäiväiset; käsityöt, lenkkeilyä, pyöräily, luonnossa liikkuminen, hiihto sekä matkustelu. Minulle sopii harrastuksena sellaiset, jotka ovat aikatauluista riippumattomia eli voin lähteä liikkeelle silloin kun siihen tulee sopiva tilaisuus.

Olen hyvin perhekeskeinen ja niinpä kaikkein tärkeintä onkin perheen ja kaikkien läheisteni hyvinvointi. Ajattelen, että jos äiti perheessä voi hyvin, silloin voi myös muu perhe.

"Se on sinun elämäsi,   

         tee sitä mitä rakastat, 

                 tee sitä usein"

Siinäpä ne tärkeimmät.

Eijaleena

Minun elämäni Tee sitä mitä rakastat
Me kaksi Yli 30v yhdessä :)
Kotipiha Kotipiha syyspuvussa
Luonnonkauneutta Fillarilla pääsee
Pilpasuolla Lasten perheiden kanssa retkeilemässä
Kohokohtia Elämän parhaita hetkiä